Известие

Collapse
No announcement yet.

продажба или замљна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На твое място няма да бих сменял колата просто..
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

абе не я махай,просто има едни критични километри дето повечето части по колата вече са износени и си плачат за смяна,тъка и така си сменил вече доста...апък и това с продажбата...ще има да чакаш някой да клъвне,има толкова много обяви за 156 но никой не го устройва цената секи иска за 5000
      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от svilen5454 Покажи съобщение
        ......Иначе колицата е доста лачена,червеничка,спортно окачване,оригинални джанти 16ки,прагове,интериора е добър,варви прилично,харчи малко,направо сърце ми не дава да љ махна.....
        Вярно,колата си я бива.Миналата неделя я оглеждах пред Кауфланд,докато ти ядеше кебапчета и ме гледаше подозрително.Може и младото 20-годишно гадже /дъщеря ми ! / да си оглеждал,но ... Помниш ли?
        Та колата макар и мръсна си личи че е гледана- НЕ Я ПОДАРЯВАЙ ! И аз продавам/ или бартер/ моята вече няколко месеца,но пазара се е закучил...Какво ще направиш -подаряваш я за 6000лв,купуваш 166-ца и започваш отново да наливаш пари за да има сигурност и приличен интериор ,екстериор и т.н.
        Last edited by krasy k; d.m.y г., 08:21.
        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Човеко , нали ти дадох телефона на Венци със 166-та.Той идва сега в неделя в Кайлъка , но теб те нямаше.Пак ти го пиша -0888901515.Отиваш , гледаш, пазариш се и айде в кораба.Тая 166-ца е най добрата в Плевен със сигурност и изобщо няма да съжаляваш.Плюс това е и дизел 2.4 , тъкмо каквато търсиш.
          Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
            абе те тия деснярки много кофти се карат тука...не може да изпревариш като хората тря някой да гледа вместо теб,апък ако си сам караш с 40 зад камиона пред теб и траеш...в такъв случай какъв е смисъла от тоя 2.5...
            аз лично съм против десния волан в БГ,става много опасно тъка,апък много се извъдиха.
            Нещо против десният волан

Карам си я и хич не ми пречи, даже ми е по удобно, слизам от към тротоара без да се страхувам някой голфаджия да ми отнесе вратата с все ръката .
            За изпреварването пък, рядко се излиза извън града ( за тая работа има служебна талига) и не пречи.
            И вече идва най хубавата част, че много запазена алфетка с кожен салон я взех за по малко от половината сума на която вървят тук.

Edit: Ти как мислиш Цък и Цък ( само малко от многото примери).
            Last edited by TheBlueOne; d.m.y г., 12:00.
            Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
            Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Понеже 156-цата е идеалната градска кола От тази кола има смисъл именно за да идеш някъде на дълъг път било за кеф, било по работа. С тоя огромен радиус на завиване нонстоп правиш по две маневри за да успееш да вземеш 90 градусов завой по малките улици...Определено мястото на 156 е на магистралата, а не в града.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                Понеже 156-цата е идеалната градска кола От тази кола има смисъл именно за да идеш някъде на дълъг път било за кеф, било по работа. С тоя огромен радиус на завиване нонстоп правиш по две маневри за да успееш да вземеш 90 градусов завой по малките улици...Определено мястото на 156 е на магистралата, а не в града.
                Въх колега ти голем маневрист си бил бе. На мен много рядко ми се налага да правя маневри при все че карам колата непрекъснато по малките улички в центъра на софия.

А за десния волан, мнението ми е че трябва да се забрани да се кара по пътищата в Бг. Замислям се за джип с десен волан, но той ще е само за офроуд. и причината поради която бих го взел е че смятам роувъра за един от най подходящите за тази цел а в англия можеш да намериш читав такъв на прилична цена.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
                  Вярно,колата си я бива.Миналата неделя я оглеждах пред Кауфланд,докато ти ядеше кебапчета и ме гледаше подозрително.Може и младото 20-годишно гадже /дъщеря ми ! / да си оглеждал,но ... Помниш ли?
                  Та колата макар и мръсна си личи че е гледана- НЕ Я ПОДАРЯВАЙ ! И аз продавам/ или бартер/ моята вече няколко месеца,но пазара се е закучил...Какво ще направиш -подаряваш я за 6000лв,купуваш 166-ца и започваш отново да наливаш пари за да има сигурност и приличен интериор ,екстериор и т.н.
                  колега видях на паркинга една 156ца и след като те видях да оглеждаш моита предположих че ти я караш
                  а колкото до колата ,отказах се да я продавам.замислил съм да и правя някви подобрения и ще си остане вечно моя не че има нещо лошо,даже напротив защото много си ме кефи,особенно заради цвета

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                    Въх колега ти голем маневрист си бил бе. На мен много рядко ми се налага да правя маневри при все че карам колата непрекъснато по малките улички в центъра на софия.
                    На мен ми се налага да го правя и в квартала и в центъра Добре знаеш че има и по маневрени коли от 156.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от svilen5454 Покажи съобщение
                      колега видях на паркинга една 156ца и след като те видях да оглеждаш моита предположих че ти я караш
                      а колкото до колата ,отказах се да я продавам.замислил съм да и правя някви подобрения и ще си остане вечно моя не че има нещо лошо,даже напротив защото много си ме кефи,особенно заради цвета

Прав си колега, след някой подобрения, колата си остава вечно твоя.Но поне си я караш с кеф и не ти дреме.
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS'98

Comment

Working...
                      X